PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

De PVGE richt zich onder het motto 'samen actief, samen sterk' op de verbetering van het welzijn van haar leden. De PVGE telt meer dan 140 clubs die gedurende het hele jaar een variëteit van ontspannende en sportieve activiteiten organiseren. De clubs worden voor en door de PVGE-leden georganiseerd en zijn heel gevarieerd. Fietsen, (berg)wandelen, fotografie, koken, en toeren met de motor zijn enkele van de huidige favorieten, maar als er genoeg leden aan mee willen doen ondersteunt de PVGE graag ideeën voor nieuwe en vernieuwende activiteiten.

De clubactiviteiten worden in de meeste gevallen op (lokaal) afdelingsniveau georganiseerd. Over het heel gevarieerde clubaanbod in de afdelingen kunt u meer lezen op de websites van de afdelingen (klik links het betreffende menu). Leden kunnen altijd deelnemen aan de activiteiten van de eigen afdeling; onder bepaalde restricties kan men ook deelnemen aan de activiteiten van een andere afdeling.

 

 

De PVGE telt meer dan 140 clubs. Over het heel gevarieerde club aanbod in de afdelingen kunt u meer lezen op de pagina’s van de afdelingen. Als er genoeg leden aan mee willen doen ondersteunt de PVGE graag ideeën voor nieuwe en vernieuwende activiteiten.