PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Matthäus Passion (Veldhoven)

Datum
ma 15 apr 2019 20:00

Speciale aanbieding voor leden van de PVGE: met korting naar concerten van Kempenkoor.

Elk jaar bezoekt Kempenkoor een andere gemeente om mensen daar de gelegenheid te geven kennis te maken met de Matthäus Passion. In 2019 gaat Kempenkoor naar Veldhoven. Uitgevoerd wordt een ingekorte versie van de Matthäus Passion, waarbij alle koorwerken en enkele aria’s – zoals het beroemde Erbarme dich – te horen zullen zijn.

Dit concert is tevens de generale repetitie van de integrale uitvoering twee dagen later in Oirschot. Soms gaat er iets fout, dan geeft de dirigent Cees Wouters een aanwijzing en wordt het gedeelte herhaald. De avond heeft een ongedwongen karakter. Op deze avond wordt ook uitleg gegeven over het muziekstuk en over de bijzondere barokinstrumenten.

HOOGTEPUNTEN MATTHÄUS PASSION

Artiesten: Barokorkest, jongenskoor, koor en twee solisten (135 mensen)
Locatie: Christus Koningkerk, Kapelstraat-Zuid, Veldhoven
Datum: maandag 15 april 2019
Tijden: 20:00 – ca. 21:45 uur
Entree: € 15,00 (inclusief programmaboekje), actieprijs voor leden van PVGE: € 12,50 met kortingscode: HP-PVGE-2019
  online bestellen van kaartjes op https://eventix.shop/ymfasabw

De actieprijs is inclusief de servicekosten van de ticketorganisatie (€1,00). Vol=vol. Niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. Geen minimale, wel maximale afname van 10 kaarten.

Voor meer informatie: www.matthauspassionoirschot.nl

 
 

Powered by iCagenda

Alle lokale PVGE-verenigingen organiseren voor hun leden regelmatig een grote diversiteit aan evenementen zoals meerdaagse reizen, eendags-reizen, museumbezoek, lunches en diners, lezingen en dia-presentaties.

Zo worden regelmatig excursies, busreizen en vliegreizen georganiseerd, zowel in Nederland als ook naar interessante locaties in West-Europa. Ook bieden enkele verenigingen de mogelijkheid om maandelijks of twee-wekelijks samen te dineren in een lokaal restaurant.

Evenementen worden doorgaans aangekondigd op de website van de betreffende vereniging en in de Schouw en de lokale nieuwsbrief. De evenementen zijn onder voorwaarden vaak ook toegankelijk voor leden van andere verenigingen.