PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Vive La France II

Datum
za 1 apr 2017

De Schalm Veldhoven, zaterdag 1 april 20.15 uur. PVGE- prijs €24,50 (normaal €27,50).

Uitvoerenden: Philippe Elan, Renée van Wegberg e.a. (try-out).

Hoe houd je een vakantiegevoel vast? Luister naar de muziek van de zoete herinnering! Dus voilà: de beste chansons worden ontkurkt. In ‘Vive la France 2’ nemen drie in de Franse taal gespecialiseerde topzangers u mee op reis langs de mooiste muziek van la douce France. Met het live combo brengen ze terras en Tour dichtbij. Net als bij de eerste succesversie van Vive la France, maar nu met nóg meer vertrouwde hits. Want ze zijn nog lang niet uitgezongen! Logisch, met een taal die van zichzelf al als muziek in de oren klinkt.

Reserveren: 040 253 35 78 (ma t/m za 11.00-15.00 uur). e-mail: reserveringen@deschalm.com.Vermeld bij reservering altijd de actiecode ‘PVGE’. Deze korting is niet geldig op reeds gekochte kaarten en/of in combinatie met andere aanbiedingen. Per reservering wordt 1 Euro reserveringskosten per kaartje in rekening gebracht, met een maximum van 4 euro per bestelling.

Voor meer informatie, zie  De Schouw.

 
 

Powered by iCagenda

Evenementen

De verschillende afdelingen organiseren regelmatig een grote diversiteit aan evenementen voor de leden. Zo worden regelmatig excursies, busreizen en vliegreizen georganiseerd, zowel in Nederland als ook naar interessante locaties in West-Europa.

Ook bieden enkele afdelingen de mogelijkheid om maandelijks of twee-wekelijks samen te dineren in een lokaal restaurant

Al deze evenementen zijn onder voorwaarden vaak ook toegankelijk voor leden van andere afdelingen.