PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Avondje theater: Muziek

Datum
zo 31 mrt 2019 14:30

 Theater De Schalm, Veldhoven

Artiesten: Ernst Daniël en Coosje Smid
Datum: zondag 31 maart, 14.30 uur
Entree: € 23,50. PVGE prijs: € 18,50. Geen korting op al gekochte kaarten of in combinatie met andere aanbiedingen.
Reserveren: online: www.deschalm.com (kortingcode: pvge) of 040 2533578 (ma t/m za 11.00—15.00 uur).
Per reservering wordt € 1,25 reserveringskosten per kaartje in rekening gebracht, met een maximum van € 5 per bestelling.

 

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen

Een warm en intiem concert waarin de mooiste en meest intieme liedjes klinken. Liedjes die nooit vergeten zijn en van ouder op kind worden overgebracht; zoals Ernst Daniël Smid ze doorgeeft aan zijn dochter Coosje.
Liedjes van Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie MG Schmidt, Willem Wilmink en vele andere pareltjes brengen zij ten gehore. Liedjes die periodes uit het leven markeren en gebeurtenissen terughalen. Liefdesliedjes, liedjes met een lach en liedjes met een traan. Liedjes die worden doorgegeven van vader op dochter.

 
 

Powered by iCagenda

Alle lokale PVGE-verenigingen organiseren voor hun leden regelmatig een grote diversiteit aan evenementen zoals meerdaagse reizen, eendags-reizen, museumbezoek, lunches en diners, lezingen en dia-presentaties.

Zo worden regelmatig excursies, busreizen en vliegreizen georganiseerd, zowel in Nederland als ook naar interessante locaties in West-Europa. Ook bieden enkele verenigingen de mogelijkheid om maandelijks of twee-wekelijks samen te dineren in een lokaal restaurant.

Evenementen worden doorgaans aangekondigd op de website van de betreffende vereniging en in de Schouw en de lokale nieuwsbrief. De evenementen zijn onder voorwaarden vaak ook toegankelijk voor leden van andere verenigingen.