PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Integrale Matthäus Passion (Oirschot)

Datum
wo 17 apr 2019 19:30

Speciale aanbieding voor leden van de PVGE: met korting naar concerten van Kempenkoor.

Beleef de Matthäus Passion in de sfeervolle St. Petrusbasiliek in Oirschot. Kempenkoor voert dit beroemdste werk van Bach dit jaar voor de 15e keer uit.

INTEGRALE MATTHÄUS PASSION

Artiesten: Barokorkest, jongenskoor, groot koor en zes solisten (meer dan 150 mensen)
Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Markt, Oirschot
Datum: woensdag 17 april 2019
Tijden: 19:30 – ca. 22:45 uur
Luisterplaats: € 21,00 (inclusief programmaboekje), actieprijs voor leden van PVGE: € 16,00 met kortingscode: MP-PVGE-2019
  online bestellen van kaartjes op https://eventix.shop/9w7j2drk

De actieprijs is inclusief de servicekosten van de ticketorganisatie (€1,00). Vol=vol. Niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. Geen minimale, wel maximale afname van 10 kaarten.

Voor meer informatie: www.matthauspassionoirschot.nl

 
 

Powered by iCagenda

Alle lokale PVGE-verenigingen organiseren voor hun leden regelmatig een grote diversiteit aan evenementen zoals meerdaagse reizen, eendags-reizen, museumbezoek, lunches en diners, lezingen en dia-presentaties.

Zo worden regelmatig excursies, busreizen en vliegreizen georganiseerd, zowel in Nederland als ook naar interessante locaties in West-Europa. Ook bieden enkele verenigingen de mogelijkheid om maandelijks of twee-wekelijks samen te dineren in een lokaal restaurant.

Evenementen worden doorgaans aangekondigd op de website van de betreffende vereniging en in de Schouw en de lokale nieuwsbrief. De evenementen zijn onder voorwaarden vaak ook toegankelijk voor leden van andere verenigingen.