PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Pensioen Bijeenkomst

Datum
wo 19 sept 2018 13:30

U kunt zich NIET meer aanmelden

Op woensdag 19 september zal er in Eindhoven een bijeenkomst worden georganiseerd waarbij een aantal inleiders u zullen bijpraten over de laatste ontwikkelingen in pensioenland. Ook zal er ruimte worden geboden voor het stellen van vragen en het uitwisselen van standpunten. Er zal aandacht worden besteed aan de pensioenontwikkelingen in zijn algemeenheid en het Philips Pensioenfonds in het bijzonder. Het bijwonen van deze bijeenkomst is dus relevant voor alle leden van PVGE. Ook zullen onze vertegenwoordigers aanwezig zijn die participeren in vertegenwoordigende organen of daartoe ingestelde commissies.

De bijeenkomst begint om 13.00 uur met de ontvangst en het programma gaat om 13.30 uur van start. Om 16.30 uur vindt de afsluiting plaats. Klik op programma , hierin vindt u het programma van deze middag en informatie over de sprekers.

Indien u hieraan deel wilt nemen kunt u zich kosteloos aanmelden via deze website. Begin september ontvangt u dan een bevestigings-email met vermelding van de locatie. Toelating vindt plaats in volgorde van aanmelding (de zaalruimte is beperkt).

 
 

Powered by iCagenda

Evenementen

De verschillende afdelingen organiseren regelmatig een grote diversiteit aan evenementen voor de leden. Zo worden regelmatig excursies, busreizen en vliegreizen georganiseerd, zowel in Nederland als ook naar interessante locaties in West-Europa.

Ook bieden enkele afdelingen de mogelijkheid om maandelijks of twee-wekelijks samen te dineren in een lokaal restaurant

Al deze evenementen zijn onder voorwaarden vaak ook toegankelijk voor leden van andere afdelingen.