PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

RobdeBrouwerWebinarU heeft het vast gemerkt: er is de laatste tijd veel discussie over ons pensioenstelsel. Het is ondertussen vooral een politiek debat over onze centen en de meningen lopen behoorlijk uiteen.

Het raakt ons allemaal: de werkenden die pensioen opbouwen maar zeker 

ook de gepensioneerden die al lange tijd voelen dat hun pensioen niet meer geïndexeerd wordt en wellicht binnenkort ook zullen merken dat er op hun pensioen gekort gaat worden. Het is niet te bevatten. Het zou toch zo goed gaan met de economie? Waarom merken wij daar dan zo weinig van?

Uiteraard houdt ook de PVGE de vinger aan de pols via diverse pensioenorganen en zet zich samen met andere seniorenorganisaties (waaronder KBO-Brabant en FNV-senioren) in voor een eerlijk en rechtvaardig pensioen. De PVGE-Koepel houdt u zoveel mogelijk op de hoogte via De Schouw en via de PVGE Facebookpagina.

Pensioen-expert Rob de Brouwer heeft in het kader hiervan een Youtube-webinar over ons pensioenstelsel gemaakt. In heldere en duidelijke taal voor de pensioenleek wordt u hier voorgelicht.

Waarom moeten de pensioenfondsen zich onnodig arm rekenen? De spaarpotten van de pensioenfondsen zitten overvol, maar waarom mag er dan niet geïndexeerd worden?

De antwoorden op deze (en nog meer) vragen worden u heel duidelijk uitgelegd in deze Youtube video:

https://www.youtube.com/watch?v=NZHaQeMgqFY

Ga er even goed voor zitten. Deze video is zeer de moeite waard!

Krantenjongen

Nieuw op deze Website

deSchouw

Wandeltochten in Eindhoven en omgeving.

Wandelingen

 Klik in bovenstaand kaartje voor de omschrijving van alle tochten.