PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

PVGE logo

Het PVGE logo maakt duidelijk dat iedereen van 50-plus lid mag worden. Het is hier afgebeeld in een groene en een zwarte versie, maar waar technisch mogelijk dient altijd de gekleurde versie gebruikt te worden.

PVGElogoGroenKleinRGB
PVGElogoZwartKleinRGB

 

 

 

 

 

Het logo moet op alle communicatie van de PVGE verschijnen. Het mag nooit in vorm of kleur veranderd worden of gecombineerd worden met andere tekst of beelden. Het dient altijd op een witte achtergrond gebruikt te worden. Voorbeelden zijn te zien in toepassingsvoorbeelden.

Gebruik altijd een officieel digitaal bestand, beschikbaar in verschillende uitvoeringen, in CMYK en RGB, te downloaden via deze website.

Compact logo

Uitsluitend voor clubs en lokale media

Zowel bij de PVGE clubs als bij lokale media is het belangrijk dat de PVGE zichtbaar wordt op een heldere en consistente manier. Omdat in beide omgevingen de PVGE huisstijl niet wordt toepast is er een compact logo in een witte cirkel ontwikkeld om in alle omstandigheden een consistente presentatie van de PVGE te waarborgen. Belangrijk hierbij is dat het juiste (png) logobestand aan de club of lokale media gegeven wordt.

PVGEcompactZwartVoorbeeldPVGEcompactGroenVoorbeeld
PVGElogocompactvoorbeeld
Ongeacht de achtergrond,
het logo verschijnt op een witte cirkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het logo in social media

Als de PVGE besluit om zich te presenteren via social media kan men in overleg met het bestuur een geschikt logo aanvragen. 

Terug naar Huisstijl

Krantenjongen

Nieuw op deze Website

deSchouw

Wandeltochten in Eindhoven en omgeving.

Wandelingen

 Klik in bovenstaand kaartje voor de omschrijving van alle tochten.