PVGE
PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Vereniging voor senioren

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel
Data: donderdag 22 t/m zaterdag 24 november 2018
Locatie: Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8, Eindhoven
Openingstijden: dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur
Meer informatie: www.plusgenieten.nl

Medium rectangle 300 x 250 plusgenieten 2018 300x250

Als we eenmaal de vijftig zijn gepasseerd wordt vaak negatief over onze leeftijd gesproken. Het accent ligt dan al snel op hoe we achteruit gaan en wat er allemaal niet meer kan. Maar waarom zou u bang zijn om ouder te worden als er zoveel is om van te genieten? Ouder worden is een schitterend fenomeen, met enorme voordelen en mogelijkheden. Maar weten we nog wel echt wat genieten is? Hoe kunnen we nu echt het maximale uit het leven halen? En hoe zorgen we ervoor dat we het ook in de toekomst zo comfortabel mogelijk kunnen leven? +Genieten helpt daarbij en geeft u inspiratie om het maximale uit uw wooncomfort en vrije tijd te halen.

Medium rectangle 300 x 250 2018 1 300x250

Medium rectangel 300 x 250 liever thuis 2018 300x250

Aan de hand van de thema’s leef! en liever thuis! worden alle facetten belicht om optimaal van het leven te kunnen (blijven) genieten. Op het themagedeelte leef! ontdekt u de mooiste reizen en de meest luxe artikelen, maar ook ontvangt u advies voor de inrichting van uw woning of tuin en krijgt u concrete tips voor een optimale gezondheid. Bij het thema liever thuis! vindt u de meest slimme en praktische oplossingen die het woongemak en leefcomfort verhogen.

Bestel gratis toegangskaarten

De PVGE is natuurlijk weer present. Ons standnummer is 144, zie plattegrond.

PVGE vindt het belangrijk dat onze leden zich vrijblijvend kunnen oriënteren op alle mogelijkheden om veilig, comfortabel en plezierig te blijven wonen en leven. Daarom kunt u als lid van PVGE gratis toegangskaarten bestellen. Gebruik daarvoor de kortingscode: expo2 op de website: www.plusgenieten.nl/tickets/.
Bij uw eigen lokale PVGE vereniging kunt u ook gratis toegangskaarten afhalen. Bel daarvoor de secretaris van uw vereniging.

Krantenjongen

Nieuw op deze Website

deSchouw

Wandeltochten in Eindhoven en omgeving.

Wandelingen

 Klik in bovenstaand kaartje voor de omschrijving van alle tochten.